[et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”on|on|off” module_id=”tlo” module_class=”tlo” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” background_enable_image=”off” background_position=”top_left” custom_margin=”0px||0px||false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false”][et_pb_row column_structure=”1_3,2_3″ use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” background_color=”#FFFFFF” width=”70%” max_width=”88%” custom_margin=”0px||0px||true|false” custom_padding=”17px|33px|17px|33px|true|true” hover_enabled=”0″ locked=”off” sticky_enabled=”0″][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://odnawiamy.org/wp-content/uploads/2021/03/logo_LP.png” title_text=”logo_LP” align=”right” force_fullwidth=”on” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiaG9tZV91cmwiLCJzZXR0aW5ncyI6e319@” _dynamic_attributes=”url” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_divider show_divider=”off” _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_divider show_divider=”off” _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_divider show_divider=”off” _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text module_id=”naglowekgruby” module_class=”naglowekgruby” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#2f3e5c” text_font_size=”6px” text_line_height=”1.1em” header_font=”|600|||||||” header_text_color=”#2f3e5c” header_font_size=”2vw” header_line_height=”0.8em” header_2_font=”Montserrat||||||||” header_2_text_color=”#2f3e5c” header_2_font_size=”32px” header_3_font=”Montserrat||||||||” header_3_text_color=”#2f3e5c” header_3_font_size=”33px” module_alignment=”center” custom_margin=”10px|||0px|false|false” custom_padding=”|||0px|false|false” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” custom_css_before__hover_enabled=”on|desktop” link_option_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiaG9tZV91cmwiLCJzZXR0aW5ncyI6e319@” _dynamic_attributes=”link_option_url” sticky_enabled=”0″]

Powrót na stronę główną

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ background_color=”#FFFFFF” width=”70%” max_width=”88%” custom_margin=”0px||0px||true|false” custom_padding=”17px|33px|17px|33px|true|true”][et_pb_column _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Postanowienia zawarte w Polityce dotyczą strony mieszczącej się pod adresem: www.odnawiamy.org (dalej: „Strona Internetowa”), która jest Stroną Internetową opisującą akcję Odn@wiamy.

Administratorem Twoich danych osobowych i właścicielem Strony internetowej jest Fundacja Zaraz Wracam, z głównym miejscem wykonywania działalności w Sękowie 59, 64-300 Nowy Tomyśl , NIP: 8871756679. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych, napisać mail na adres fundacja@zarazwracam.pl

Administrator wdrożył odpowiednie środki techniczne i organizacyjne, które zapewniają bezpieczeństwo przetwarzania danych osobowych.

RODO przyznaje Ci uprawnienia, takie jak:

  1. żądanie od administratora dostępu do Twoich danych osobowych;
  2. sprostowanie danych osobowych;
  3. usunięcie danych osobowych;
  4. ograniczenie przetwarzania danych osobowych;
  5. wniesienie sprzeciwu wobec przetwarzania;
  6. przenoszenie danych;
  7. wniesienie skargi do organu nadzorczego, czyli do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Twoje dane osobowe nie podlegają podejmowaniu decyzji w sposób zautomatyzowany, w tym profilowaniu. Podczas Twojego korzystania ze strony internetowej Odnawiamy.org, Twoje dane osobowe nie są przekazywane poza EOG.

FORMULARZ KONTAKTOWY

Twoje dane osobowe podane w zapytaniu będą przez nas przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie. Dane te to Twoje imię i nazwisko, adres e-mail oraz inne dane osobowe zawarte przez Ciebie dobrowolnie w treści wiadomości.

Podstawą prawną do przetwarzania danych osobowych jest uzasadniony interes administratora – art. 6 ust. 1 lit f Rozporządzenia o ochronie danych osobowych RODO, a w zakresie danych ujawnionych przez Ciebie dobrowolnie w treści wiadomości, podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest dobrowolnie wyrażona zgoda – art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia o ochronie danych osobowych RODO.

Twoje dane mogą być przekazywane do następujących odbiorców lub kategorii odbiorców danych osobowych tj. współorganizatorom projektu oraz dostawcom i serwisantom usług IT.
Twoje dane będą przechowywane do czasu udzielenia odpowiedzi na przesłane zapytanie oraz na czas prowadzenia korespondencji w sprawie zgłoszonego zapytania.
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do udzielenia odpowiedzi przez organizatorów akcji Odn@wiamy.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_equal=”on” disabled_on=”on|on|off” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” background_color=”#FFFFFF” width=”70%” width_tablet=”” width_phone=”” width_last_edited=”on|desktop” max_width=”88%” max_width_tablet=”” max_width_phone=”” max_width_last_edited=”on|desktop” min_height_tablet=”” min_height_phone=”” min_height_last_edited=”on|desktop” height_tablet=”” height_phone=”” height_last_edited=”on|desktop” max_height_tablet=”” max_height_phone=”” max_height_last_edited=”on|desktop” custom_margin=”0px||0px||true|false” custom_padding=”0px|33px|0px|33px|true|true” module_alignment_tablet=”” module_alignment_phone=”” module_alignment_last_edited=”on|desktop” global_module=”271675″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” custom_margin=”0px||0px||false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”off|off|on” module_id=”tlo” module_class=”tlo” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” background_enable_image=”off” background_position=”top_left” custom_margin=”0px||0px||false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false”][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” background_enable_color=”off” width=”100%” max_width=”100%” custom_margin=”0px||0px||true|false” custom_padding=”17px|33px|17px|33px|true|true” pac_drh_column_numbers_tablet=”pac_drh_tab_col_two” pac_drh_column_numbers_phone=”pac_drh_phone_col_two” locked=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” text_font=”Montserrat|500|||||||” text_text_color=”#FFFFFF” text_font_size=”25px” header_2_font=”Montserrat|500|||||||” header_2_text_color=”#2f3e5c” header_2_font_size=”30px” global_colors_info=”{}”]

BLOG

[/et_pb_text][et_pb_menu menu_id=”10″ active_link_color=”#FFFFFF” dropdown_menu_bg_color=”#0766a6″ dropdown_menu_line_color=”#0766a6″ dropdown_menu_text_color=”#FFFFFF” dropdown_menu_active_link_color=”#FFFFFF” mobile_menu_bg_color=”#0766a6″ mobile_menu_text_color=”#FFFFFF” cart_icon_color=”#FFFFFF” search_icon_color=”#FFFFFF” menu_icon_color=”#FFFFFF” search_icon_font_size=”36px” menu_icon_font_size=”56px” show_cart_icon_tablet=”” show_cart_icon_phone=”” show_cart_icon_last_edited=”on|desktop” show_search_icon_tablet=”” show_search_icon_phone=”on” show_search_icon_last_edited=”on|phone” cart_icon_color_last_edited=”off|desktop” search_icon_color_last_edited=”off|desktop” menu_icon_color_last_edited=”off|desktop” cart_icon_font_size_last_edited=”off|desktop” search_icon_font_size_last_edited=”off|desktop” menu_icon_font_size_last_edited=”off|desktop” module_id=”menumobilka” module_class=”menumobilka” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” menu_text_color=”#FFFFFF” background_enable_color=”off” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#005c94″ background_color_gradient_end=”#025e97″ background_layout=”dark” custom_margin=”-70px|-1px|||false|false”][/et_pb_menu][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” background_color=”#FFFFFF” width=”88%” max_width=”88%” custom_margin=”0px||0px||true|false” custom_padding=”17px|33px|17px|33px|true|true” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://odnawiamy.org/wp-content/uploads/2021/03/logo_LP.png” title_text=”logo_LP” align=”right” force_fullwidth=”on” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiaG9tZV91cmwiLCJzZXR0aW5ncyI6e319@” _dynamic_attributes=”url” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ width=”88%” max_width=”88%” custom_margin=”0px||0px||true|false” custom_padding=”17px|33px|17px|33px|true|true” background_color=”#FFFFFF”][et_pb_column _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text module_id=”naglowekgruby” module_class=”naglowekgruby” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#2f3e5c” text_font_size=”6px” text_line_height=”1.1em” header_font=”|600|||||||” header_text_color=”#2f3e5c” header_font_size=”4vw” header_line_height=”0.8em” header_2_font=”Montserrat||||||||” header_2_text_color=”#2f3e5c” header_2_font_size=”32px” header_3_font=”Montserrat||||||||” header_3_text_color=”#2f3e5c” header_3_font_size=”33px” module_alignment=”center” custom_margin=”10px|||0px|false|false” custom_padding=”|||0px|false|false” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” custom_css_before__hover_enabled=”on|desktop” link_option_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiaG9tZV91cmwiLCJzZXR0aW5ncyI6e319@” _dynamic_attributes=”link_option_url” sticky_enabled=”0″]

Powrót na stronę główną

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Postanowienia zawarte w Polityce dotyczą strony mieszczącej się pod adresem: www.odnawiamy.org (dalej: „Strona Internetowa”), która jest Stroną Internetową opisującą akcję Odn@wiamy.

Administratorem Twoich danych osobowych i właścicielem Strony internetowej jest Fundacja Zaraz Wracam, z głównym miejscem wykonywania działalności w Sękowie 59, 64-300 Nowy Tomyśl , NIP: 8871756679. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych, napisać mail na adres fundacja@zarazwracam.pl

Administrator wdrożył odpowiednie środki techniczne i organizacyjne, które zapewniają bezpieczeństwo przetwarzania danych osobowych.

RODO przyznaje Ci uprawnienia, takie jak:

  1. żądanie od administratora dostępu do Twoich danych osobowych;
  2. sprostowanie danych osobowych;
  3. usunięcie danych osobowych;
  4. ograniczenie przetwarzania danych osobowych;
  5. wniesienie sprzeciwu wobec przetwarzania;
  6. przenoszenie danych;
  7. wniesienie skargi do organu nadzorczego, czyli do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Twoje dane osobowe nie podlegają podejmowaniu decyzji w sposób zautomatyzowany, w tym profilowaniu. Podczas Twojego korzystania ze strony internetowej Odnawiamy.org, Twoje dane osobowe nie są przekazywane poza EOG.

FORMULARZ KONTAKTOWY

Twoje dane osobowe podane w zapytaniu będą przez nas przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie. Dane te to Twoje imię i nazwisko, adres e-mail oraz inne dane osobowe zawarte przez Ciebie dobrowolnie w treści wiadomości.

Podstawą prawną do przetwarzania danych osobowych jest uzasadniony interes administratora – art. 6 ust. 1 lit f Rozporządzenia o ochronie danych osobowych RODO, a w zakresie danych ujawnionych przez Ciebie dobrowolnie w treści wiadomości, podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest dobrowolnie wyrażona zgoda – art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia o ochronie danych osobowych RODO.

Twoje dane mogą być przekazywane do następujących odbiorców lub kategorii odbiorców danych osobowych tj. współorganizatorom projektu oraz dostawcom i serwisantom usług IT.
Twoje dane będą przechowywane do czasu udzielenia odpowiedzi na przesłane zapytanie oraz na czas prowadzenia korespondencji w sprawie zgłoszonego zapytania.
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do udzielenia odpowiedzi przez organizatorów akcji Odn@wiamy.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” background_color=”#FFFFFF” width=”88%” max_width=”88%” custom_margin=”0px||0px||true|false” custom_padding=”17px|33px|17px|33px|true|true” pac_drh_column_numbers_tablet=”pac_drh_tab_col_three” pac_drh_column_numbers_phone=”pac_drh_phone_col_three” global_module=”9959″ saved_tabs=”all” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://odnawiamy.org/wp-content/uploads/2021/04/fundacja.png” title_text=”fundacja” url=”https://zarazwracam.pl” show_bottom_space=”off” align=”center” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” custom_margin=”|50px|||false|false”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://odnawiamy.org/wp-content/uploads/2021/04/Rectangle-401.png” title_text=”Rectangle-401″ url=”http://www.elektrorecykling.pl” show_bottom_space=”off” align=”center” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://odnawiamy.org/wp-content/uploads/2021/04/Rectangle-402.png” title_text=”Rectangle 402″ url=”https://www.ccr-revlog.pl” show_bottom_space=”off” align=”center” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” module_alignment=”center”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]